Apk-keuring, autoreparatie of -onderhoud nodig?

Breng uw auto langs bij Autobedrijf Blenke in Hengelo

Heeft uw auto een periodieke onderhoudsbeurt of een reparatie nodig? Voordat we aan de reparatie van uw auto beginnen, maken we duidelijke afspraken met u. Zo komt u nooit voor verassingen te staan. Blijkt een extra reparatie voor uw auto toch noodzakelijk? Dan nemen wij eerst contact met u op over de eventuele (onvoorziene) kosten. Wij zien u graag als tevreden klant met een auto die soepel rijdt.

Door jarenlange ervaring te combineren met moderne apparatuur is uw auto bij onze automonteurs altijd in goede handen. Als universeel BOVAG-dealer staat Autobedrijf Blenke garant voor goed uitgevoerde reparaties waarvoor u nooit teveel betaalt.

Apk-keuring

Een periodieke keuring aan uw auto is verplicht noodzakelijk om er veilig mee te kunnen blijven rijden. Autobedrijf Blenke in Hengelo voert apk-keuringen uit. We controleren of uw auto voldoet aan de milieu- en veiligheidseisen. Na onze controle gaat u weer met een gerust hart de weg op.

Autobedrijf Blenke in Hengelo voor goed auto onderhoud en reparaties

Services

In onze werkplaats kunt u terecht voor alle voorkomende autoreparaties en onderhoudswerkzaamheden voor alle merken.

  • Apk-keuringen
  • Grote en kleine onderhoudsbeurten
  • Airco-services
  • Schadeherstel
  • Alarminstallaties
  • Inbouwnavigatie en handsfreesets

Heeft u vervangend vervoer nodig? Dat regelen wij voor u. Bel 074-2918848 voor meer informatie.

De werkplaats van autobedrijf Blenke in Hengelo

Autodiagnose

Storingen

De autotechnologie ontwikkelt zich snel. Motormanagementsystemen, ABS/ESP/BAS, cruise control en automatische versnellingsbakken worden tegenwoordig elektronisch aangestuurd. Deze systemen zijn prachtig en zorgen voor meer comfort. Ze vereisen echter wel een correcte en zeer nauwkeurige diagnose bij storingen.

Unieke applicatie

Wilt u dat deze diagnose op een betrouwbare en nauwkeurige manier wordt gesteld? Kom dan langs bij de werkplaats van ons autobedrijf in Hengelo. Wij werken samen met Autodiagnos uit Engeland. Dit bedrijf levert ons een unieke applicatie om snel en betrouwbaar diagnoses te kunnen stellen van storingen bij alle automerken. Zo weet u zeker dat het probleem juist wordt verholpen.

Autoreparatie of -onderhoud nodig?

Kom langs of neem contact op